Takk, din bestilling er mottatt

Vi er kjempeglade for at dere har valgt oss som deres nye mobiloperatør, og vi ser frem til å levere enkle og billige mobilabonnement helt uten binding til dere. Det som skjer videre er:

Kredittsjekk og overføring av nummer
Vi vil nå gjennomføre en kredittsjekk og bestiller overføring av nummerne fra dagens operatør. Hvis bedriften ikke er nåværende eier av et nummer som er med i bestillingen må det fylles ut et eierskifteskjema. Eierskifteskjema finner dere her.

Informasjon til brukerne
Informer gjerne internt om at dere har bestilt nye abonnement hos oss i Happybytes. Vi sender ordrebekreftelse på epost til brukerne. Vi sender også en SMS til brukere som skal overføre sitt eksisterende nummer informasjon om tidspunkt for overføring.

Vi sender dere nye SIM-kort
Vi vil om få dager sende dere nye Happybytes SIM-kort. Disse deler dere ut til de ansatte, slik at de har SIM-kortet klart den dagen nummerne overføres over til oss. I brevet SIM-kortene kommer med står hva medarbeideren må gjøre i forbindelse med byttet, samt dato og klokkeslett for overføring til oss. Dersom dere ikke har mottatt SIM-kortene innen 7 dager, må dere ta kontakt med oss.

Dere får en SMS
Dagen før overføring av nummerne til oss vil hver bruker bli påminnet overføringen i en SMS.

For ordens skyld…
Abonnementene som er bestilt er mobilabonnement, og SIM-kortene kan i henhold til våre vilkår kun brukes i mobiltelefoner. De kan derfor ikke brukes til maskinskapt trafikk som f.eks masseutsendelse av SMS.

Vi gleder oss til å få dere som kunde!

Noe du lurer på?

Send oss en e-post bedrift@happybytes.no

Med vennlig hilsen

Morten Evjen
Salgsdirektør