Velkommen til Mobilkontoret

Det er for gjort å «gro fast» på kontoret og glemme at man faktisk er til for kundene. Det har vi gjort noe med i Happybytes

Vi skal ut på tur

Mobilkontoret er vårt rullende kontor på vei rundt i hele Norge. Målet er å komme oss ut å treffe deg som vil snakke med oss, høre dine tanker om hva vi burde gjøre mer av (eller kanskje mindre av), og ikke minst by deg på en god kopp kaffe og en vaffel når du kommer innom.

Med i bilen har vi et lager av gaver og overraskelser som vi skal dele ut underveis og kanskje svinger vi innom akkurat der du bor. Følg Facebook-siden vår for å holde deg oppdatert om hvor vi er på vei.

Vi kommer også til å dele historier med video og bilder fra de stedene vi besøker med mobilkontoret, så følg med.

På vei til deg

Hvis du allerede er Happybyteskunde og tilfeldigvis har bursdag i nærmeste fremtid, kan det være at vi svinger innom nettopp deg med en liten overraskelse. Vi vil også besøke markeder og arrangementer der folk samles rundt om i Norge.

Vil du ha besøk av oss eller har forslag til steder vi burde besøke vil vi gjerne høre fra deg. Mobilkontoret er på veien for å glede og overraske og kjenner du noen som fortjener en oppmerksomhet er det bare å ta kontakt så ser vi hva vi kan få til

Kom i gang med Happybytes

Glem meldinger om oppbrukt datakvote. Betal for det du faktisk bruker, til riktig pris og med full kontroll.