Greit å vite for deg som er ny mobilkunde hos

Happybytes

Full kontroll med "Min Side"

Hvis du ikke allerede har gjort det anbefaler vi å aktivere Min Side. Her kan du blant annet følge med på forbruket ditt, se dine fakturaer og legge på sperre for ulike tjenester som f.eks innholdstjenester og databruk.

Bestill tilleggstjenester

Har du behov for ekstra datakort til for eksempel et nettbrett eller en ruter på hytta? Eller kanskje et tvillingkort til en annen mobiltelelefon? Det kan du enkelt bestille på Min Side. Slike tilleggskort har ingen månedspris, men det er en etableringspris på kr 30,-.

Datapriser

Dataprisene våre følger innkjøpsprisen fra Telenor, og prisen per GB blir lavere jo mer data du bruker. De første dataene hver måned er derfor dyrere enn de påfølgende.

Hvis du blir kunde sent i måneden kan det derfor hende at du kun rekker å bruke litt data. Prisen vil da kunne fremstå som uforholdsmessig dyr, men dette vil altså regulere seg når du er kunden en hel måned.

Sperre på databruk

På alle våre abonnement ligger det en standard sperre når man har brukt 20 GB data i løpet av en måned. Datahastigheten vil da bli kraftig redusert. Denne sperren kan du selv endre på Min Side.

Faktura

Faktura sendes ut i starten av hver måned og har 14 dagers betalingsfrist. Første faktura blir alltid sendt på e-post. Når du betaler første faktura i nettbanken vil du få spørsmål om du vil inngå avtale om AvtaleGiro neste gang. Svar ja, og Avtalegiro er aktivert.

Vi har avsluttet ditt abonnement hos din tidligere operatør. Det kan hende at de sender deg en faktura for betalbare tjenester (spesialnummer, innholdstjenester o.l) i dagene før du byttet til oss.

Aktiver BankID for mobil

Ditt abonnement har fri bruk av BankID inkludert. BankID for mobil ligger på ditt SIM-kort og du må derfor aktivere BankID for mobil i din nettbank.  Mer informasjon om BankID for mobil finner du her.

Bytt PIN-kode

Vi anbefaler at du bruker PIN-kode på ditt SIM-kort for å beskytte det som misbruk. Du kan enkelt bytte PIN-kode til en kode som er lettere for deg å huske.

Se denne filmen med 3 alternative måter å gjøre det på: