Derfor velger du Happybytes

Happybytes er billig

I Happybytes har vi et klart mål om å være billig på alt du bruker mobilen til I Norge, i EU/EØS, i og til utlandet, spesialnummer osv.

Du kan sikkert finne tilbud eller enkelt «pakker» der andre er billigere men vårt mål er å være billigst på totalen

Det digitale mobilselskapet

Happybytes har ingen dyre butikker der du kan kjøpe våre abonnement. Alt salg og bestillinger skjer på denne nettsiden.

Du styrer for det meste kundeforholdet og abonnementet ditt selv via «min side». Ganske likt det du kjenner fra nettbanken. På den måten har du full oversikt over forbruk, at du har det abonnementet som passet forbruket ditt akkurat nå, tilleggstjenester du ønsker osv.

Trenger du hjelp er kundeservice klare til å hjelpe deg på Chat eller epost. Vi har bevisst valgt bort telefon nettopp for å kunne hjelpe deg raskere og bedre.

Faktura kommer også digitalt, enten via eFaktura, Avtalegiro eller epost.

100% kundefokus

I Happybytes søker vi på jobben om å få være våre kunders mobilselskap hver dag. Vi har ingen bindingstid eller annet som hindrer deg fra å forlate oss hvis vi ikke gjør jobben vår. Det holder oss skjerpa.

Kan ikke vi tilby den beste prisen og den beste kundeservicen når du trenger oss, blir vi fort byttet ut. Akkurat sånn det skal være.

Vi jobber målrettet for å alltid tilby de beste prisene, men også de beste produktene. Savner du noe, eller har innspill hører vi gjerne fra deg.

Den billigste prisen til alle

I Happybytes betaler alle den samme lave prisen for abonnementet de har valgt.

Vi har ingen spesialpriser, kampanjer eller tilbud for utvalgte kunder. Du kan med andre ord alltid være trygg på at du har den billigste prisen vi kan tilby.

Med våre lave priser blir det billigere for alle. Kan vi være billigere skal vi være billigere. Alltid.